Pleť a pokožka
Speciality
Děti
Těhotenství, Porod, Šestinedělí, Kojení
Citlivá pleť, Alergie
Silice
Silice
Směsi éterických olejů
Vzácné silice v jojobě
Ostatní suroviny pro kosmetiku
BETAKAROTEN, 50ml
BETAKAROTEN, 20ml
NEROLI HYDROLÁT, 30ml
ROSA DAMASCENA HYDROLÁT (RŮŽOVÁ VODA), 30 ml
ROSA DAMASCENA HYDROLÁT (RŮŽOVÁ VODA), 100 ml
ROSTLINNÝ STABILIZÁTOR, 10 ml
TŘEZALKOVÝ OLEJ BIO, 100ml
TŘEZALKOVÝ OLEJ BIO, 30ml
Rostlinné oleje
Obaly na kosmetiku
Dárky, sady, absorbery, vzorky
Čistění vzduchu
 
Náhled výrobku



Maloobchodní cena:

97 Kč  (3.83 €)



 Ks
TŘEZALKOVÝ OLEJ BIO 30ml
Hypericum perforatum extrakt. Neobsahuje žádné syntetické příměsi ani konzervanty. Macerovaná ve slunečnicovém oleji lisovaném za studena,  BIO kvalita.


Podrobný popis
Hypericum perforatum extrakt Třezalka tečkovaná je „květinou Světla, která vše špatné v dobré přeměňuje“. Třezalkový olejový extrakt je proslaveným kosmetickým, masážním a rehabilitačním prostředkem. Extrakt je vyroben pouze z květů tradičním způsobem. Květ třezalky je ručně sbírán a je vyluhován výhradně přirozeným slunečním svitem. Získaný produkt má rudou barvu a příjjemné aroma. Vůně je způsobena třezalkovou silicí. Květ obsahuje katechinové třísloviny, flavonové glykosidy, rutin, quercetin, červený hypericin, pryskyřici, organické kyseliny, provitamin A, vitamin C a další. Příznivě působí na spáleniny a na běžné poškození kůže. Zvyšuje pružnost a elasticitu pokožky. Dodává jí potřebné bioaktivní látky, které zvyšují její odolnost. Nejlépe je použít třezalkový olej po návratu z pobytu venku na sluníčku.
UPOZORNĚNÍ: PO APLIKACI TŘEZALKOVÉHO OLEJE NA POKOŽKU ZAMEZTE JEJÍMU VYSTAVENÍ NA PŘÍMÉM SLUNÍČKU ASI PO DOBU 12 AŽ 14 HODIN!


Zkušenosti
Olej lze použít ke kosmetické masáži obličeje a dekoltu a
aromaterapeutické masáži celého těla dospělých i dětí. Vhodné je jeho
použití jako samostatného kosmetického a regeneračního oleje při
pravidelné večerní péči o pleť nebo mimo slunečné dny. Velice příjemné je přidání asi 1 kávové lžičky
do lázně. Během koupele ulpí olej na kůži a po důkladném rozetření
navodí příljemný pocit pružnosti a elasticity. Třezalkový olej v teplé
vodě výborně disperguje. Použije se samostatně nebo jej lze
kombinovat s ostatními panenskými oleji, např. s olejem z pšeničných
klíčků, BIO slunečnicovým olejem, olejem z peciček vinných hroznů,
mandlovým a dalšími.


Navazující výrobek
KALISTO - KRÉM S KAROTENEMKALISTO - JOJOBOVÉ MLÉKOKARITÉ - lisované za studena


 
 
 
 
 
 
 


Milí přátelé Eoné,

již nechceme komunikovat skrze sociální sítě. Kontaktujte nás prosím přímo na e-mail: eone@eone.cz.
Chystáme pro Vás BLOG a E-BOOKY!
Děkujeme za vaši přízeň a těšíme se na opravdové (ne virtuální) setkání na některém z našich kurzů!

Vaše Eoné